HANDI CHARGA
Handi Charga
Chargha is made with whole chicken and typically this is baked. A very popular dish in Pakistan, serve with naan, vegetable salad and rait HANDI CHARGA a. In this recipe chargha is made in pan, indeed a simple recipe.
Ingredients
- Chicken 1 kg whole
- Curry powder 1 tsp (heaped)
- Salt 1 tsp
- Chili powder 1 tsp
- Yogurt ¾ cups
- Black pepper 1 tsp
- Ginger garlic paste 1 tbsp
- Vinegar 2 tbsp
- Orange red color quarter tsp
- Chaat masala ½ tsp
- Lemon juice 2 tbsp
Cooking Directions
Give cuts on chicken, marinate with vinegar and half tsp salt for 30 minutes.
Mix rest of the ingredients in a bowl.
Remove water from chicken, and marinate with mixed spices for another 2 hours.
Cook in a handi till water dries, deep fried from both side until golden.
Sprinkle chaat masala and lemon juice. Serve warm.
Handi Charga
چارھاپورے مرغی کے ساتھ بنایا گیا ہے اور عام طور پر یہ پکا ہوا ہے۔ پاکستان میں ایک بہت ہی مشہور ڈش ، نان ، سبزیوں کا ترکاریاں اور رائٹا کے ساتھ پیش کریں۔ اس نسخے میں چارھا پین میں بنایا جاتا ہے ، واقعتا ایک آسان نسخہ۔اجزاء چکن 1 کلو سارا
Comments
Post a Comment